Visual Storytelling met Drawify

In het vak data lab hebben we leren werken met Drawify. Dit is een tool om een presentatie, vergadering… samen te vatten in tekeningen.
Ik heb eerst een korte sessie meegevolgd om te leren werken met Drawify, de zoom sessie van een uur was absoluut voldoende om de basics te leren.

tips visual storytelling

Donderdag 15 december was het dan zover om dit in de praktijk toe te passen. Ik heb drie presentaties van de studenten toerisme meegevolgd, deze gingen over een vakantiebestemming naar keuze. Onze taak was om hun presentatie samen te vatten in tekeningen, zodat je in één oogopslag kan zien waarover het gaat.

Spanje

link afbeelding

Letland

link afbeelding

Indonesië

link afbeelding

Het was niet moeilijk om de presentaties te volgen, ik wist het merendeel van de informatie al. De tekeningen in Drawify zijn momenteel vrij gelimiteerd, soms moet je lang zoeken voor een tekening die bij je informatie past. Maar daarnaast is het wel een interessante tool om te gebruiken omdat het eenvoudig en snel is.


Eén reactie op “Visual Storytelling met Drawify”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *