Wat houdt Netwerkeconomie in?

foto: https://www.netwerkeconomie.org/

Elke keer als ik vertel dat ik Netwerkeconomie studeer, komt vrijwel direct de vraag: “Wat is dat nu eigenlijk Netwerkeconomie?”. Wel, ik heb er een tijdje over gedaan om hier achter te komen en het is gelukkig gelukt.

Als toekomstige Netwerkeconomen leren we onder andere alles over digitalisatie en ondernemerschap van de (duurzame) toekomst. Daarnaast onderzoeken en verbeteren we ook interne processen van bedrijven. Het is dus een brede richting waarmee je veel kanten kan uitgaan. Perfect voor mij, aangezien ik nog geen idee heb wat ik later wil en ga doen.

Daarnaast ligt ook een focus op leren netwerken. Dit worden alsmaar belangrijker en noodzakelijker in ons leven. Zo hebben we bijvoorbeeld de vakken ‘Zelfkennis’ en ‘Storytelling’ die ons daarbij helpen.

Omdat dit in elk aspect van het (bedrijfs)leven gebeurt, zijn er keuzetrajecten. Deze zijn: Digital of Social Entrepreneur, Business Innovation in Esports en Organizational Designer. Alle vier ontzettend interessant en gelukkig krijgen we genoeg kennis mee in het eerste jaar om het meest geschikte traject te kiezen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *